[adrotate group="3"]

Announcement

Collapse
No announcement yet.

LQD Cellular är definitivt en utveckling som är förknippad

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • LQD Cellular är definitivt en utveckling som är förknippad

  Även om vi inte har avslutat den faktiska övergripande prestationsbedömningen om The Puma Company Upheaval på grund av skador, har jag genomfört screening av själva skodonet och de är mycket bättre generella jämfört med Puma-företaget Clyde Courtroom - det var för Billigt Converse Mickey Mouse sko närvarande en bra ring skor.

  PUMA COMPANY erbjuder introducerat det kan debutera Puma Tsugi Jun-skorna helt nya dämpningsteknologier tillsammans med den kommande PUMA COMPANY LQD Cellular AR.

  PUMA COMPANY introducerade helt enkelt den största delen av den förväntade frigivningen från de 12 månaderna och presenterade en ny dämpteknik som kallas LQD CELLULAR.

  LQD Cellular är definitivt en utveckling som är förknippad med PUMAs personliga CELLULAR-teknik, som debuterade första gången inom 90-talet, liksom den senaste tiden hade omstartats i november 2018. LQD Cellular har visat sig på streetwear-skon med hjälp av den inbyggda tekniken av det övergripande prestanda-fodret - exakt vad PUMA COMPANY anser vara en idealisk crossbreed förknippad med stil uppfyller tekniken.

  De viktiga alternativen som följer med PUMAs helt nya LQD Cellular-teknik består av: Mjukt men hållbart hexagonalt vävnad som krymper samt samverkar med ProFoam för att upprätthålla en konstant som du tränar. Skalad vävnad jämfört med unik CELLULAR-teknik Puma Hybrid Rocket-skor som är organiserade inuti en helt ny inställning för att öka effektmåttet. För att förbättra övergripande prestanda samt komfort och lätthet via stabil stoppning

  För alla som tänker på att testa PUMAs senaste padding-program, skulle den faktiska LQD Cellular Source AR vara den allra första minskningen genom PUMAs kommande LQD Cellular-val. Den faktiska LQD Cellular Source AR med begränsad upplaga kommer att lanseras den här torsdagen, 04 fyra på internet från THE PUMA COMPANY. com samt inom välja köpmän globalt. Listan är faktiskt detaljerad från $ 120.

  Bland mina personliga favoriter helt nya sätt att leva tidigare 12 månader erbjuder det faktiska Puma-företaget RS-X allt jag verkligen gillar täckt uppåt i ett enda stort paket.

  En kombination av högkvalitativa läder samt konstgjorda Puma Future Cat Leather SF-skor överlägg på toppen av andningsbara nylonöverdelar med öppna celler skapar den täta men bekväma matchen för att hålla dina egna fötter säkra eftersom verktyget är tungt, stort, men extremt behagligt .

  Majoriteten av colorways väljer den faktiska $ 110-taggen medan den här MTV-ansträngningen löper mellan 120-130 kronor. Om du vill överväga att titta på en del på egen hand, hittar du alla dem som för närvarande finns tillgängliga från många handlare som ShoePalace. Com och The Puma Company. Com.
Working...
X